keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Forever success day- part 3

Lauantain seuraava puhuja oli Norjalainen  Charles Wadsworth. 






Olin laiska enkä jaksanut kirjoittaa kaikkea ylös, joten näpsin kuvia, saa rauhassa kuunnella ja keskittyä luentoon, sen sijaan että harmittelisi kun ei saa kirjoitettua kaikkea valmiiksi.  

Charles kertoi meille elämäntarinansa; maahanmuuttoperheen pojasta, hyvin menestyväksi mieheksi, häntä oli hyvin inspiroivaa kuunnella, käytä itse tuotteita, suosittele, kyllä ne tekijät sieltä löytyy! 




Seuraavan koulutuksen meille piti Manager Emma Ristola, 24- vuotias nuori nainen, kertoi kuinka elämä johdatti hänet Foreverin pariin ja vastusteluistaan huolimatta ihastui tuotteisiin ja alkoi myymään tuotteita. Hän ei ole päivääkään tehnyt "tavallisia" töitä jotka sitovat ja estävät elämästä elämää jota hän haluaa. Ihana nuori nainen todisti ettei tässä työssä tarvi olla tietyn ikäinen ja tietyssä elämänvaiheessa onnistuakseen.



Olen huomannut nyt taakse käsin katsottuani, että sen jälkeen kun olen aloittanut Foreverissä elämääni olen ollut tyytyväisempi elämään, sillä äitinä oma aika on kortilla, nyt olen osannut ottaa omaa aikaa. Olen myös paljon itsevarmempi, johtuu todella paljon siitä että on joutunut menemään mukavuusalueen ulkopuolelle, tekemään uusia juttuja, tapaamaan uusia ihmisiä ja puhumaan ihmisille. 

Illalliselle lähdimme Hotelli Crowne Plazaan, jossa oli suuri joukko koulutuksen pitäjiä, toimiston väkeä ja meitä Forever Business Ownereita (Fbo). Ehkä ensi kerralla uskaltaudun puhumaan enemmän muidenkin kanssa, tämä eka kerta meni aikalailla seuraillen muita ja kuunnellen tarkkaavaisesti. Ylemmässä kuvassa olen ylälinjani Anun kanssa ja hänen toisen alalinjalaisensa kanssa hotellilla ennen illallista. Teemana illallisella oli Meksikolainen pukeutuminen, koska tämän vuoden Key ansioituneet lähtevät kohta puolin Meksikoon palkintomatkalle.  








Seuraavan asmun luennot aloitti Ruotsin tv:stä tuttu Annika Sjöö (tanssii tähtien kanssa), hän puhui meille liikunnan tärkeydestä hyvinvointiin, terveyteen ja elämänlaatuun. Kenellä ei oikeasti ole 15 minuuttia päivässä aikaa urheiluun, tee se vaikka aamulla ensimmäiseksi, tai illalla kun lapset on saatu sänkyyn.

"Best workout is the one that takes place" -paras urheilu on sellainen joka oikeasti tulee tehtyä. Harrasta jotain mistä tykkäät, niin se on helpompaa.

Quality over quantity, eli mielummin laadukasta urheilua, kuin paljon urheilua huonosti suoritettuna.




Seuraavaksi kuulimme Foreverin Eteerisistä öljyistä ja vinkkejä kuinka niitä voi käyttää.

 




Seuraavaksi kuulumme ammattilaista joka työskentelee tuoksujen kanssa päivittäin, tämä luento meni vähän vähemmällä huomiolla, koska tiirailin kelloa että kerkeän bussille ja lennolle. Harmitti vietävästi lähteä kesken kaiken, mutta rodella paljon jäi viikonlopusta käteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️