sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Viimeistä viedään KappAhlilla

Aamulla nukuttiin yli yhdeksään, luksusta. Olin orientoitunut ihan että kun mies on pitkän lomansa jälkeen lähtenyt töihin, Amanda heräilee kun isi lähtee tai tulee, mutta hyvin on nukkunut. Molemmat työt tuli aamulla viereen nukkumaan, mies tuli seitsemältä kotiin yövuorosta, Amanda tokaisi kainalossa että isi tuli ja alkoi tuhisemaan, vartin yli yhdeksän alkoi tuntumaan että enään ei kyllä uni riitä, mieskin oli mahtunut sänkyyn nukkumaan. Kohta tytötkin alkoivat heräilemään.




Harjoittelin aamulla letin tekoa Jeminan kiharoihin, vähän napakampi olisi saanut olla. 


Tykkään käyttä Aloe First suihketta tytöille selvityssuihkeena, Jeminalla kun on äidiltä peritty atooppinen iho, niin päässäkin nahka on ajoittain kuiva, First kosteuttaa samalla myös päänähkaa ja hiusta! Sekoittamalla jotain hoitoainettamme first -suihkeeseen saat hiuksiinjätettävän hoitoaineen. 

Aloe First sisältää Aloe veran lisäksi propolista sekä tarkoin valittuja kasviuutteita, esimerkiksi kehäkukkaa, kamomillaa ja purasruohoa, jotka ovat tunnettuja niiden ihoa hoitavista ja pehmentävistä omanaisuuksistaan. Lisäksi allantoiini rauhoittaa, siloittaa ja hoitaa ihoa. Koska kyse on suihkeesta, sitä on helppo käyttää, vaikka iho tuntuisi aralta esim. hyönteisten pistojen jälkeen. Se vaikuttaa myös virkistävältä ja elvyttävältä auringossa vietetyn päivän jälkeen tai lentomatkan aikana.

Tytöt piti lauluesityksen aamupalan jälkeen, kun olin reissussa viime viikonloppuna, oli taidettu isin kanssa ottaa Risto Räppääjä -elokuvamaratooni, sen verran hyvin laulut isosiskolta onnistui pikkusiskon säestämänä.

Tänään oli viimeinen päiväni KappAhlilla, toistaiseksi, katsotaan koska piipahdan taas töissä, en raaskinut kokonaan jättää työporukkaa, kirjoitin puitesopimuksen. Tytöt KappAhlilla on aivan huippu ihania työkavereita, aika on mennyt ihan sikanopeaa, tuntuu että siitä on hetki vain kun alettin purkamaan tuotteita myyntiin ennen avajaisia <3.

Uudet tuulet puhaltaa, perjantaina olisi työvoro IKEAlla niin paljon on vielä opittavaa, kesällä pääsi aika paljon vähemmällä sillä oli "vain kesätöissä". Alkuviikko on vapaata ja perjantaina aletaan töihin, alkuviikon voisi panostaa Foreveriin. Bonuslaskelman sai ladattua Amerikkalaiselta kotisivulta, vaikka ei ole nyt kerennyt tekemään oikein mitään silti tuli melkein toistasataa ylimääräistä rahaa :D Nyt miettimään rahojen sijoituskohdetta. Jos tilaisi tuotteita, sillä varasin pöydän Oulun suurkirppikselle ja sain ihanan kaverin mukaan houkuteltua, olen niin innoissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️