perjantai 11. syyskuuta 2015

Koulutusta meillä




On minulla ihanaa ylälinjaa, ajelee Rovaniemeltä tämän tästä auttamaan minua, illalla pidettiin koulutusta meillä. Paikalle saapui yksi FBO ja yksi naapuri, mutta ei se laatu vaan määrä. 

Aamu alkoi Anun kanssa viestitellen, tivasi minulta tavoitteita, että saadaan laskettua minulle mitä pitää tehdä että niihin päästään. Seuraavaa tasoa, Assistant Manager, kaikki sanovat hankalimmaksi saavuttaa, töitä siis piisaa. Aamulla kirjoittelun yhdelle jälleenmyyjälleni paperia hänen töistään jotta pääsee seuraavalle tasolle. Kutsuja saan pitää tässä kuussa ainakin kahdet, minusta on niin kiva kertoa tuotteista jotka olen itse käytössä todennut todella hyviksi, on ilo auttaa muita saamaan tieto näistä tuotteista ja mahdollisuus saada niitä käyttöön. Tai miksipä ei vaikka uusi harrastus tai työ. 

Eilen oli aivan ihana ilma olla vapaalla, kesä tuli takaisin. Huomaa kun on hyvä ilma ja paljon tekemistä että on helppo jättää tekemättä omia hommia foreverin parissa, kun on itse itsensä pomo, on helppo luistaa, pitää olla jämpti ja kirjoittaa kalenteriin ylös mitä tekee ja moneltako, niin tulee tehtyä. 

Teimme illaksi tarjolle Snickers-kakkua Kalastajanvaimo- blogin ohjeella, olipa herkkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️