tiistai 22. syyskuuta 2015

Maahanmuuttajat..

Mie en ole hirveästi seurannut maahanmuuttaja ja turvapaikahakija uutisointia, ihan vain siitä syystä että be on ollu suurimmaksi osaksi negatiivisia. Kuka meistä tarvitsee elämäänsä lisää negatiivisia asioita, alkaa vain ärsyttään ja suututtaan. Itsekin olen mamu, eli maahanmuuttaja, täällä mie Ruotsissa asustelen, Suomessa olen syntyny ja asunu suurimman osan elämästä. 

Tänään oli tosi hurjaa ajaa Tornioon, meillä on aina ollut avoin raja, ei mitään esteitä, hyvä kun huomaa että ajaa Ruotsista Suomeen, no tähän tuli kertaheitolla muutos. Aamulla sai pysäyttää auton, kun on vielä tummennetut takalasit ja illalla viedessä tyttöä jumpalle taas. Hyvä että vahtivat rajaa, ettei kuka tahansa pääse enään vain käveleen Suomeen ja joutuvat nyt rekisteröitymään turvapaikanhakijoilsi heti. 

Tosiasia on että maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita tulee Suomeen ja Ruotsiin haluttiin tai ei. Mutta ikävä että hyvin käyttäytyvät, jäävät huonostikäyttäytyvien varjoon ja leimataan kans samaan kastiin.

Siinä onkin työsarkaa kun yrittävät maahanmuuttajat toimimaan kuten meillä täällä tehdään, toivottavasti onnistuu! Rankat ajat heillä tulossa kun talvi tulee ja niin kylmä jollaista he eivät ole joutuneet kokemaan. Toivotaan että kaikki menee hyvin ja meidän ei tarvitse alkaa pelkäämään itsemme ja lastemme puolesta

Olen puhunut!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️