tiistai 8. syyskuuta 2015

Ihan vain vapaapäivä

Välillä tarvitsee vapaapäivän, siis ihan oikean vapaapäivän, ajatukset pois töistä ja Foreveristä. Työpäivinäkin saatan yht'äkkiä huomata riipustavan ajatuksiani paperille mitkä liittyy Foreveriin, näistä ajatuksista ja ideoista tulen yleensä todella innostuneeksi ja iloiseksi. Huomaan jotain ja mietin miksi en ole näin aiemmin ajatellut tai miksi en ole aiemmin näin tehnyt.

Mitäs se vapaapäivä piti sitten sisällään, aamusta aloevera- argi- juoman jälkeen, ennen klo seitsemää aamulla siivosin vessan. Jännä miten vessan siivous, joka kestää vain vähän aikaa, on niin ylipääsemätön homma tehdä. Seuraavaksi järjestin kengät, pienet pois tytöiltä ja oikean kokoiset talvikengät vaatehuoneeseen eteiseen. Kesäkengät ylös ja kaikki syksy/ talvikengät alas, tilaa yhdelle hyllylevylle tehtiin samalla. Näyttää tämä kolmen naispuolisen kenkätilanne olevan aika kasvavaa sorttia :D Samalla kokeiltiin toppavaattet että löytyy sopivan kokoiset. 

Seuraavana lähdettiin IKEAlle syömään ja kysäsemään kauan vielä saa odottaa pöytätason ja uuden lieden asennusta, lupailivat eilen että tänään viimeistään soitetaan, jännällä odotetaan. 


Sitten haravoitiin nuorimmaisen kanssa vähän lehtiä vähemmäksi, Amandasta oli kiva auttaa ja vähän hyppiä lehdissä.

Seuraavaksi pakkasin auton perän täyteen vauvan kamppeita ja kurvasin siskon luo ne odottelemaan vauvan syntyä, minusta tulee tammikuussa taas täti, nyt odotellaan kumpi sieltä tulee, lapset vastaa diplomaattisesti että tyttö tai poika, kukaan ei oikein tunnusta kumpi haluaisi että sieltä tulisi. Missä ihmeen välissä minun suloisesta kummipojasta on jo tullu iso ekaluokkalainen. 

Seuraavana voide tuubi keverille (sen verran mietin kuitenkin muuta kuin vapaata)  ja pikaset kuulumisten vaihdot. Sitten lähdettiin viemään Jeminaa jumppaan, Amanda urvahti autoon, otin hänet kuitenkin mukaan koska viime kautena odotettiin Jeminaa aina salissa, nyt siirtyi isompien ryhmään ja meitä ei kuulemma enään tarvita, täh :D lähettiin Heränneen kiukkuisen Amandan kanssa pois, tietysti olisi pitäny päästä tyttöjen kanssa jumpalle, lähettiin kattoon kahvion kuinka ihmiset räpiköii uimahallissa ja syömään jädet. 


Mies oli kotona tällä välin asentanut autoonsa uuden soittimen ja peruutuskameran jota käytiin ihastelemassa:) saunaan ja nukumaan. Siinä se eilinen oli. 

Tänään voisi miettiä jo muutakin kuin vapaata ja järkkäilyä/siivousta. Ihanaa huomenta!! Aamu alkaa parhaiten kuin muistaa olla kiitollinen siitä mitä on, tulee paremmalle mielelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️