tiistai 1. syyskuuta 2015

Forever Success Day- Part 2

Lauantaina koulutuksessa puhui kaunis Nicoline Artusson- Foreverin Global Ambassador, joka ihastui Flawless by Sonya- sarjan meikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin.


Nicoline on Miss Ruotsi 2011 ja pääsi samana vuonna Miss World -kisoissa 12 parhaan joukkoon, hän on vasta 22- vuotias nuori nainen, mutta hän on jo muoti ja kauneus guru. Nicoline ei ole vain pelkkä kaunis nuori nainen hän perusti jo 18-vuotiaana oman ensimmäisen yrityksensä. 


Seuraavaksi saimme kuulla pakettirarkaisuista ja niiden myynnistä, kuinka se onnistuu; kuuntele asiakasta; mitä hän tarvitsee, mitä hän haluaa. 


Ajattele laatikon ulkopuolelta, think outside the box, eli asiakkaalle voi ja saa myydä myös laatikon lisäksi muutakin, esim. Vital 5 (kaikki mitä tarvitset kehon hyvinvointiin) kaveriksi Aloe Vera Gelly (Aloe Veraa tuubissa, suoraan iholle).

 
Saamme kohta ihanan uuden kauneudenhoitopaketin myyntiin, jee! 
Kivaa kun tulee uusia tuotteita ja paketteja myyntiin. Kohta saamme myös aloe vera pohjaisen käsidesin myyntiin, koska tuotteessa on aloe veraa se ei kuivata ihoa kuten tavalliset käsidesit tekevät. 


Seuraavana meille puhuttiin jo joulusta, eihän sinne niin kauaa ole enään :) Joulukuvastoa saa kohta tilata shopista, tilattavaksi tulee myös joulukortteja, joiden tuotto menee Forever givingin kautta hyväntekeväisyyteen.


Toimistossamme Mölndalissa ollaan työskennelty kovasti että saamme joulumyyntiin potkua, saamme mukavaa sisältöä mitä voimme jakaa sosiaalisessa mediassa, mm. Testi millainen lahjan antaja olet ja piirretty leffa, en malta odottaa että nämä tulevat jakoon. 

Luentojen välissä oli Pinssien jakoa, eli jos pääsee tasolle Assistant supervisor tai ylemmäs saat pinssin, todistuksen ja toetysti kukan. Näitä oli todella mukava seurata, oli ihana nähdä lavalla pariskuntia ja ennen kaikkea aivan todella siistiä oli huomata lavalle tuleva perhe hakemaan manager pinssiä; isä, äiti ja kolme poikaa, joista nuorin oli sylissä.


Kaikki on mahdollista, jopa perheelle jossa on pieniä lapsia, tahdo sitä vain tarpeeksi kovasti, niin se toteutuu, ei ehkä heti mutta kun sen aika on se tapahtuu. Yhdessä olemme vahvoja.


Oma pinssi pääsi aitiopaikalle, sain Anulta (minun ylälinjaa) lahjaksi pentikin kannellisen lasirasian, siellä se nyt nauttii olostaan, eikä mene hevillä hukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️