perjantai 4. syyskuuta 2015

Rakastan rauhallisia aamuja


Mie ilman meikkiä, aamu freesinä, hih, nuorin jatkoi vielä unia sohvalla kainalossa. Saa rauhassa herätä päivään ja miettiä mitä tekee, mistä elämässä on kiitollinen, mitä kaikkea ilonaiheita sitä elämästä löytyykään.

Vielä kaksi päivää töitä KappAhlilla, irtisanomispaperit on kirjoitettu. Saman tien kirjoitin kuitenkin puitesopimuksen, ei raaski kokonaan sanoa hyvälle työporukalle hei hei! IKEAlla kuitenkin töitä on vain vajaa 20 h viikossa, toisena viikkona enämpi toisena vähempi, saa käydä tekemässä muutaman ekstra vuoron KappAhlilla. Hui, pitäisi alkaa miettimään mihin liittoon liittyy Ruotsissa, ei mitään hajua :) ja olen niin huono lukemaan ruotsia jossa on paljon asiatekstiä, aivot blokkaa heti. Nyt pitäisi olla harratukselle (josta vielä joku päivä tulee kyllä mun työ, uskon tähän vahvasti ja kun uskoo se on jo melkein totta) enemmän aikaa, alkaa hommat luistaan ja tulokset kasvaan.



Eilen töiden jälkeen hain tytöt hoidosta, tosi iloisia oli molemmat, kuten kuvista ehkä huomaattekin. Voi että voi kaikki olla välillä hankalaa pienten ihmisten mielestä. 

Ajateltiin tyttöjen kanssa vetää pikalenkki, että saataisiin purettua negatiiviset energiat johonkin. Lenkki jäikin aika tyngäksi, mutta ei se määrä vaan laatu, parwmpi käydä lyhyt lenkki, kuin ei olleskaan.



Meillä on keskiviikosta asti ootettu että koska asennusfirmasta soitellaan että tulisivat uuden työtason asentamaan, mutta ei ole kuulunu, ihana kun ovat hieman tiellä. Eikä siinä vielä kaikki, jotku tietääki että meillä käytiin jo kertaalleen uusi taso asentamassa, mutta työn laatu ei ihan vastannu odotuksia ja lieden saivat särki samalla, joten odotettaisiin aika nopeaa ja ystävällistä palvelua, mutta ei. 

Mie en ruukaa stailata itteä kuvien takia, enkä asetella ruokia nätisti, enkä siivota lasten sotkuja joka välissä, tätä tää mun elämä on :D


Uusi ihana tuote tuli tilattua kokeiluun, kerran koulutuksessa kuulin toisen FBO:n käyttäjäkokemuksia ihottumaan tästä tuotteesta ja nyt sen raaskin tilata. Tuli tarpeeseen, sillä reissu, ressi ja enämpi meikin käyttö laukaisi ihottuman. Iho alkoi kuivaamaan sen vain tietää kun se on tullakseen. Tätä tuotetta levittämällä aamuin illoin (ittelle kasvoihin ja tytön käsiin) kuiviin kohtiin pärjäsin ilman protopic- voide kuuria. Vitsi mikä erävoitto, huippu seerumi tuo Alpha E-Factor; Hoitava kuuri, joka antaa ihollesi uutta kimmoisuutta. A-, C- ja E-vitamiini, kamomillauute ja purasruohoöljy ovat muutamia ainesosista, jotka tekevät väsyneestä ihosta jälleen raikkaan, pehmeän ja sileän. Sopii myös herkälle iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️