maanantai 14. syyskuuta 2015

Viimeviikkoa





Perjantaina ajateltiin laittaa isille töihin hieno potretti meistä kolmesta ei ihan onnisunu, sanoin kyllä tytöille että hymyilkää, mutta eihän sitä aina voi tehdä niinkuin sanotaan :D
Illalla alkoi karkkihammasta kolottaan ja lähdettiin käymään Candy Worldissa, nam nam. Ensiksi käytiin kuitenkin urheilukaupoilla, mukaan tarttui isommalle tytölle uusi reppu, ihana pinkki nike, isin löytö. Seuraavaksi löytyi Jeminalle jumppaan mekko, äitin löytö, huomenna pääsee kokeilemaan. Seuraavaksi suunnattiin karkkikauppaan, kori täytyi hyvinkin äkkiä, aivan älytön läjä tarttui mukaan, onneksi irtokarkit (melkein) tuhottiin viikonloppuna, muihin ei edes koskettu :)



Lauantaina harmittelin ennen töihin lähtöä estettä olkkarissa, siis juu pöytätaso keittiöön odottaa vieläkin olkkarin lattialla, siellä kohta kaksi viikkoa nököttänyt ja odottanut josko sieltä asennusfirmasta jotain kuuluisi, mutta eii..





Eilen ennen töihin lähtöä innostuttiin pitkästä aikaa lakkaileen kynsiä. minulla jäi keväällä keskisomi töissä kassakaapin oven väliin ja sormihan siinä jäi kakkoseksi, ei muuten kannata kokeilla itte käypii kipiää.  Noh kynsihän siinä sitten lähti ja nyt alkaa olla vasta normaalin mittainen, joten kynsiä ei ole viittiny lakkailla hirveästi. Äiti valitsi pinkin, Jemina vihreän, Amanda malttoi antaa laittaa lakkaa kahteen kynteen. Aivan ihana kun on pitkät kynnet jotenki naisellisempi olo :D Nyt lakka jo tosi näyttää siltä että pitäisi ottaa pois :D Aloe juomaa kun juot niin ravinteet imeytyy paremmin, huomaa kynsien vahvuudessa ja hiuksien kunnossa hyvin, ennenkaikkea meikäläisellä ihon kunnossa, niin paljon parempi kuin viimevuonna tähän aikaan. Huono puoli kynsissä on, että ne ei sovi ihottuman kanssa mitenkään samaan yhtälöön, mies yksikin yö tökki minua kun raavin unissa itteä :(

Töiden jälkeen illalla hain väsyneet tytöt hoidosta kotiin, syötiin ja alettiin katselemaan Webinaari koulutusta, Jemina tokaisi väliin katso äiti Aloe auto, hyvin aivopestyjä lapsia, kuvassa auton kyljessä oli Foreverin Logo :D Webinaareja on ihana katsoa ja kuunnella, niistä saa lisäpotkua ja innostusta hommiin, ihana kun viitsitte järjestää näitä, kiitos! Jos haluat kuulla lisää Foreveristä tai kuulla tarinoita miten tavalliset ihmiset on päätynyt Forever työhön ja missä menevät nyt, laita viestiä, laitan sinulle viestillä linkin seuraavaan koulutukseen tai treffataan jossain ja kerron sinulle enämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️