lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hauskaa vappua!
Aloiteltiin vapun juhlintaa jo perjantaina, tytöt halusi olla kissoja, Jeminasta tuli pantteri, Amanda oli maatiaiskissa. Lähettiin käymään kaupassa ja käytiin samalla mummolassa, äiti teki tosi hyvää kanapastaa, jota Amanda ei edes maistanut. Ollaan sovittu että kun on kipeä saa syödä melkeinpä mitä syö, tärkeintä on että muistaa juoda, raasulla on angiina, niin ei se ruoka varmasti maistu kovin kummoselta. Äiti oli tehnyt simaa ja saatiin kotiin mukaan muutama pullo. Äiti ei itse juo simaa, mutta vuosien kokemuksella siittä tulee tosi hyvää :P vappu munkit äiti oli paistanut jo viimeviikonloppuna, munkkia on syöty, kohta näyttää ittekki ihan munkilta... Onneksi maanantaina pitäisi tulla c9 paketti postissa :) Muistutellaan taas kroppaa ja itseä kuinka puhtaasti olisi hyvä syödä, kuona-aineet pois kropasta. 


Eilen laitettiin edellispäivänä ostamat kasvoteipit naamalle, Amanda atoi teippien olla jonkin hetken naamassa ja nypläsi pois, Jemina antoi olla iltaan asti. Ruoan väsäsin jo aamupalan jälkeen tulille, kuten arvata saattaa tytöt ei hirveästi välittänyt kaalilaatikosta. Kylkeen vähän puolukkahilloa ja avot, on vain hyvää :P Perjantaina haravoitiin vähän pihaa, kuivia kohtia ja putsasin kukkapenkkiä, perjantain ja lauantain lämpimät päivät on saanu minun kevätkukat kutkistelemaan mullasta. Syksyllä mie laitoinkin kuvia, kun olin kylvänyt aipuleita maahan, nyt ne alkaa pikkuhiljaa tuottaan tulosta <3

Amanda on oppinut tosi hienosti pyöräileen, ei ole tarvinnut hirveästi opetella, kun vain huomaisi katsoa koko ajan eteenpäin, niin pysyisi pystyssä. Jalat kun lipeää polkimilta, niin häätyy kattoa meneekö jalat paikalleen, samalla polkien eteenpäin, pari kertaa kerettiin yhdellä ajelukierroksella mennä nurin. 

Lähettiin käymään anoppilassa koko konkkaronkka, loppu päivä vierähtikin nopeaa siellä, tyttöjen serkku Adele oli kanssa käymässä kylässä. Tytöt viihtyi ulkona ja auringossa näytti lämpömittari yli 20 astetta. Tytöt leikki kotista, rakensivat junarataa, legoleikkejä, pyöräilyä, saippuakuplien puhaltelua. Illalla oltiin vielä koton vähän ulkona. Yhdeksältä menin laittamaan Amandaa nukkumaan ja nukahdin itsekin :) 

Toivottavasti teidän vappu on mennyt hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti