maanantai 23. toukokuuta 2016

Flawless by Sonya Cream to powderYksi minun lempimeikeistä Sonya -sarjasta tällä hetkellä on Cream to Powder foundation, väri porselain. Mie olen tosi huono käyttään paljon aikaa meikkaamiseen saatikka mihinkään contouring meikkiin :D Cream to Powder ei tarvi mitään alle (tietty kasvovoiteen, mie käytän Aloe Moisturizing lotionia, pysyy hyvin meikki paikoillaan), eikä välttämättä mitään päälle, saa toki laittaa puuteria jos haluaa/tarvitsee. Itse laitan poskipunaa, ripsaria, eyelineriä ja kulmakynää, menee noin 5-10 minuuttia niin olen valmis päivään.

Aivan ihana kun kotivaraatosta löytyy kaikkea mitä käyttää tai jos asiakkaalta loppuu yhtäkkiä joku kesken <3 

Tytöt halusi mennä pyörällä hoitoon, Jemina on kyllä niin reipas pyöräilijä, Amanda heiluu ja hyppii takana, on oma homma yrittää pidättää pyörää tasapainossa. Takaisin tullessa tulin pitempää reittiä niin saa vähän liikuntaa jaloille, jopa 30 min päivässä pyöräilyä on tosi hyväksi! Ei mene kauaa päivästä jos käväsee vähän pyöräilemässä ja pyöräileminen on niin hauskaa puuhaa, mie ainaki tykkään! Pitää kesäklä käydä joku pitempi reissu ja ottaa eväitä mukaan, varata koko päivä reissulle.

Minun geelikynnet on pysyny kohta neljä viikkoa tosi hyvänä, tänään laitoin vähän läpinäkyvää lakkaa kynsien päälle, jotta kynsien kasvu ei erottuisi niin selvästi. Tuskin maltan odottaa että pääsen ensi viikolla kynsihuoltoon, saa ihan uuden näköiset kynnet, hmm, mitähän sitä nyt keksisi. Suosittelen kyllä Kynsistudio Heidi Palmgrenia, jos olet Torniosta tai lähistöltä ja mietit kynsien laittoa: http://kynsistudioheidipalmgren.yhteystietopalvelu.com/index.php?page=1 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti