keskiviikko 4. toukokuuta 2016

C9 aloitettu







C9-ohjelma on 9 päivän ohjelma, joka auttaa pudistamaan kropasta turhat kuonat pois, tosi hyvä myös jos arkena tulee syötyä vähän mitä sattuu ja käsi eksuäyy useasti hamuilemaan naposteltavaa, kaipaat aloitusta painonpudotukseen, tai vain lisää energiaa. Ohjelma on tehokas, olen jo kahdesti aiemmin tehnyt ohjelman ja boin todellakin sanoa että toimii, todella helppo noudattaa, mukana tulevan vihkosen/personaltrainerin kanssa.

Pakkaus sisältää:
 2*Aloe Vera gel- juoma
 1* Forever fiber-kuitulisä 
 1* Forever therm- tabletti
 1* Forever Ultra- soijaproteiinijauhe
 1* mittanauha

Ensimmäiset kaksi päivää ovat vaikeimmat. Ne on kuitenkin tosi tärkeitä hyvin tuloksiin pääsemiseksi. Päivät menee kuitenkin aika kivuttomasti itsellä. Vihkosesta löytyy myös sallittujen aineiden lista, joita saa nauttia kohtuulisesti ohjelman aikana, vähentääkseen nälän tunnetta. Päivät 1 ja 2 ovat tarkoitettu elimistön ja mielen uudelleen käynnistykseen. 

Päivä 1 alkaa punnitsemalla ja mittaamalla vartalo, puntari ei meillä ole hirveän ahkerassa käytössä, tiedän että painan alle 70 kg, mutta paino ruukaa jojilla, eilen puntari näytti 68 kg. Mitat otetaan rintojen yläpuolelta, käsivärresta, vyötäröstä, lantiolta, reidestä ja säärestä. Viimeisenä päivänä summataan yhteen kuinka paljon on pienentynyt. 

Runsaan veden juonti on todella tärkeää, muutenkin, mutta etenkin ohjelman aikana, siirtää näläntunnetta ja auttaa vartaloa puhdistumaan. Tällä kertaa aion olla vapaampi syömään mitä listalla on sallittuja, edellisillä kerroilla olen vetämyt aika minimillä. Vartalo tarvitsre kuitenkin polttoainetta.. Nälän tunne pääsi yllättämään muutaman kerran päivän aikana, mutta ei mitään ylipääsemätöntä nälkää tullut. Joka kerta ohjelma yllättää miten vähällä sitä pärjääkään. 

Päivä 1 ja 2 ovat samanlaisia

 Aamupala:     30ml Aloe vera gel
                       1 Forever therm
                       
Välipalaksi:      1 Forever fiber

Lounaalla:       30 ml Aloe Vera gel
                       1 Forever therm
                       1 mittalusikallinen Ultra

Päivällinen:      30 ml Aloe vera gel

Illallinen:          30 ml Aloe vera gel



Päivän meni koulutuksessa IKEAlla ja päivän aikana nautin lisäksi; klementtiinin, vihreää teetä, parsakaalia, kukkakaalia ja illalla salaattia, kurkkua, tomaattia ja viinirypäleitä. Jännä että paljoa ei näitä kerralla edes haluttanut syödä, vain pieniä määriä.

Aamu 2 alkoi ilman nälkää, aivan mahtavaa! Upeaa torstai aamua teille, mie lähen töihin, monilla onkin vapaata, mukavaa helatorstaita! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️