keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Ihana aamuC9-ohjelman aikana totuin, että 1 smoothie päivässä on hyvä juoda, tulee otettua ainakin se yksi annos vihreitä/hedelmiä/marjoja päivässä, ne jää niin helposti liika vähälle. Tämän aamun smoothie oli aivan ihanan värinen, minttumaitoa :D Ohjelman aikana tein smoothiet Foreverin Ultra proteiinijauheeseen, tänään kokeilin tehdä rahkaan; kaveriksi, ananasta, banaania, pinaattia ja vähän kookosmaitoa, jotta tulee juoksevampaa. Noh, maku oli erittäin rahkainen, taidan pitäytyä protsupirtelöissä, maku on paljon enempi mub mieleen, heraproteiinia on niin monessa eri paikassa ja muodossa, mutta Ultra on tehty soijasta <3 eikä tarvi turhia makeutusaineita, tykkään! 


 
Kun tytöt oli viety hoitoon, lenkkarit kutsuivat, ai että on ihanaa kun nauttii kävelystä, se ei ole pakkopullaa. Piti tehdä vähän suunniteltua pitempi lenkii kun alikululla oli ihan liikaa vettä. Sunnuntaina lenkillä mietin että nouseekohan vesi vielä kaupunginlahdessa, no olihan se noussut, onneksi paikalla oli kuormalavoja, niin pääsi ylittämään vesiesteet. Innostuin jopa juoksemaan soralla, ihanaa kun jaksaa! 


 
Eilen tuli paketti, jonka toimitusta sai odotella, välissä oli helatorstai ja todella paljon tilauksia tullut loppukuusta keskusvarastolle Hollantiin. Tilasin ittelle kokeiluun uuden Joost "vedenmaustajan", makuna mustikka-acai-sitruuna, lapset tykkäsi tästä, sisältää vitamiineja ja foolihappoa, voi maustaa esim. veden, jäätelön, hedelmät... C9:stä jäi muistiin myös että vettä tulee juotua ihan liian vähän päivässä, joten nyt vedenjuonti jäi kuvioihin. Eilen join puolikupillista kahvia pitkästä aikaa, eikä edes haluttanu juoda sitä loppuun, päätinkin kun sain päänsäryn kun jätin kahvin pois, että nyt ei sitä aloiteta uudestaan, tee saa kelvata, sekin mielummin vihreänä.


Eilen laitoin kellon itse seinään, kuten aiemmin arvelin että mies ei sitä saa paikalleen. Nyt on Suomen ja ruottin ajat näkyvillä ja muut kellot siirtyi ruotsin aikaan, jo oli aikakin. Kohta Jemina alkaa kuitenkin opettelemaan kelloa, niin pitää olla maan ajassa kellot, suurin osa perheestä kuitenkin elää Ruotsin ajassa.


 
Eilen sain pestyä ikkunat, ihana kun näkee tuloksen heti, puhdasta tuli! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti