perjantai 27. toukokuuta 2016

Sunny day


Tänään oli aivan älyttömän mahtava keli, luonto on herännyt henkiin pitkän syksyn ja talven jäjiltä, ihania kukkia alkaa ilmestymään sinne tänne, pienen pienet orvokit kukkivat nurmikkomme seassa <3 , tulppaanit alkavat aukeilemaan kukkapenkissä, pioni kurkottelee pitkiä varsia lähemmäs aurinkoa ja sammalleimu alkaa kukkimaan vaikka näyttääkin ihan elottomalta lumipainon jäljiltä. 

Tänään IKEAssa oli Fyndin tuotteet puoleen hintaan klo 15-19, kauan haaveilemani korkeampi baaripöytä löysi meille kotiin, lähtöhinta oli 799 ja alennuksien jälkeen pöytä lähti meille mukaan alle 280€. Kun uskaltaa unelmoida ja haaveilla niin ne toteutuu, jos ei heti, niin joskus tulevaisuudessa viimeistään. Nyt läppäri ei enään ole ruokapöydällä, vaan ihan omalla pöydällään, mahtavaa! Baarituolin löysin jo aiemmin Fyndistä. 

Joka iltaiseksi tavaksi itselleni ja lapsilleni olen opetellut miettimään 3 asiaa missä on onnistunut ja 5 asiaa mistä on kiitollinen. Hyvä tapa päättää päivä ja käydä hyvillä mielin nukkumaan ja herää aamulla positiivisempana uuteen päivään! Kiitos vinkistä Minna! 

Innolla odotan huomista, minut tavoittaa Kemistä, Sauvosaaren puostosta klo 10-15, tervetuloa moikkaamaan!  Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti