sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Ihanaa äitienpäivääToivottavasti teillä on ollut ihana äitienpäivä! Minun päivä kului töissä, kotiin tullessa tytöt antoi askarteluita minulle, Ruotsissa äitienpäivä ei ole tänään, joten kortit saan varmasti sitten oikiana päivänä <3 Tärkeintä kuitenkin on että minulla on kaksi ihanaa tyttöä jotka rikastuttaa minun arkea, välillä raastaa hermoja, itkettää ilosta ja surusta, niin on ne vain niin rakkaita. 

Piti ihan eilen ottaa kuva kun Jemina sai iskän askartelemaan. Tuli kuumaliima pyssyn kans keittiöön ja pyysi isiä kaveriksi, harvinaista herkkua, nyt on kyllä ihan luvattoman vähän kerenny tyttöjen kans askarrella. Noh Jeminaa ei hirveästi sisällä edes näy, kavereitten kanssa leikkii ulkona, ihanasti saanut jo rusketusta pintaan kasvoille ja käsiin. 

Päivät alkaa aamusmoothiella, nam! Tarvittee vain Foreverin ultra shaken, kookosmaitoa (muukin maito käy) oman maun mukaan marjoja, hedelmiä, vihreitä.. Saa vaihtelua pelkän protskun juomiseen, ruualla töissä juon näin. Nälkä ei pääse yllättään kun lisäksi nappaa sallittuja. Tämän illan ruoan tein C9- paketin mukana tulevan vihkosen resepti ohjeen mukaan: uunilohta (laitoin vähän sipulia mukaan), bataattia (maustettu vain chilillä) ja wokkivihanneksia. Maha tuli tosi täyteen, reseptivihkossa on ilmoitettu myös painot kullekkin ruoka-aineelle. Tämän päivän urheiluna pyöräiltiin aamulla tyttöjen kans hoitoon, josta jatkoin matkaa vähän kiertäen töihin ja illalla kotiin, kyllä on niin ihanat maisemat mulla matkalla <3

Kroppa puhdistuu ja ihottuma meinaa pukata päälle :/ voiteita usiammin ja vähän tehokkaampaa seerumia käyttöön, kohta se menee jo ohi..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti