maanantai 2. toukokuuta 2016

Uusi auto perheeseen
 
Krookus kukassa eilen, tänään maasta pilkisteli jo ainakin kolme pientä valkoista kukkaa, tulppaanit puklaa kovaa kyyriä varsia ylös, joka päivä näkyy uusi alku <3
Kannatti istuttaa syksyllä sipuleita, nyt noistä alkaa olemaan iloa silmälle. 

Toissa iltana miehen kova autokuume huipentui, kaverin mies ajoi pihaan mustalla autolla, ne jotka Janin tuntee varmaan arvata saattoi että Audihan se siellä taas, nyt pihasta löytyy 3 audia. Kyllä luulisi että pääsee liikkeelle :D eilen pesasin uudesta tulokkaasta verhoilun ja olihan se likainen :/ saa nähdä miten tottuu ajamaan manuaalivaihteilla, joku vuosi vierähtänyt ettei ole tarvinnu vaihteita vispata, saa verestää taas muistoja.

Heitettiin viime syksynä grilli kierrätykseen, alkoi olemaan niin hyvin käytetty ja huonossa kunnossa. Joten ei tullu grillattua vappuna makkaraa vaikka säät olisi sen suosinu. Tytöillä on nyt kova hinku syödä spagettia, joka aamu olisi oltava jo pöydässä spagettia. Vaihteluksi ostin raketti spagettia, yleensä meillä syödään kaikki mahollinen täysjyvänä, terveellisempää ja täyttävämpää, eikä ole kuivaa kuten jotku ajattelee. 

Jokos on äitienpäivä lahjat ostettu? Ittellä sattuu olemaan töitä koko viikonloppu, mutta eiköhän sitä ensi viikon alussa pidä käydä äidille jotain pientä viemässä, koska oma äiti on vain niin <3 

Istutukset siirretty kaikki vähän isompiin purkkeihin, pitää kyllä alkaa miettimään mihin kaikki nuo tomaattit oikein laittaisi, jotta kesällä saisi vähän omia tomaatteja.

Eilen suunnittelin tulevaa viikkoa, värikoodeilla saa hyvin käsityksen koska ja mitä, keltainen on IKEA eli työajat, roosa tyttöjen hoito, vihreä tietenkin aika Foreverille, näin tulee tehtyä kaikki mitä pitää ja vähän enemmänkin. Tietää kuinka paljon viikossa on aikaa millekkin ja priorisoida asioita. 

Ihanaa alkanutta viikkoa ja ennen kaikkea Toukokuuta, kesä lähenee <3

2 kommenttia:

  1. Äitienpäivälahjat tulivat tänään paketin mukana eli äitiä ja anoppia hemmotellaan tänä vuonna Scrubilla ja Marine maskilla.

    VastaaPoista
  2. Teidän äiti sai kyllä ihanat kasvojenhoito tuotteet käyttöön <3 Äitiä on hyvä helliä tuotteila jotka on itse todennu hyviksi :)

    VastaaPoista