maanantai 9. toukokuuta 2016

Eilen oli ihana ilma ja vapaata


Eilen oli aivan mahtava ilma ja päätettiin tyttöjen kanssa lähteä pyöräilemään aamupalan jälkeen, joten naamaan aamun smoothiet, joka kelpasi tytöillenkin, vaikka oli pinaattia seassa. 

Kerkesin suunnitella vähän tulevaa viikkoa kalenteriin, värieillä saa asiat hyvin järjestykseen, vihreä kuvastaa Forever työtä, jota oikeasti tulee tehtyä joka päivä siinä arjen sivussa, mutta tärkeimmät jutut kalenteriin että muistaa, lauantaille tuli koulutusta heti aamusta. Keltainen on IKEA, kuten huomaatta ihan mahottomasti ei meikällä ole tunteja. Pinkki on tyttöjen hoito.

Sitten lähettiinki pyöräileen kohti Rajalla- kauppakeskusta, tarjosin tytöille Robertsilla jätskit, ja itselle iso tee. Sitten jatkettiinkin matkaa, kierrettiin kotiin pitempää kautta, ihanat maisemat kaupunginlahden ympärillä. Tytöt halusi kokeilla vähän kuntoilu laitteita :) 

Sitten tuli sisko lapsineen kylään, tarjoilin mehua, kakkua ja keksiä ulos. Lapset jaksoi touhuta, juosta ja leikkiä.

Jemina lähti siskon mukaan ja Miro lähti minun mukaan, mentiin teelle minun tiimiläisen Suvin luo, juteltiin niitä näitä ja vähän Foreverin juttuja. Ollaan Suvin kanssa saman ikäisiä ja koulukavereita, mutta ilman Foreveriä ei oltaisi varmasti paljoa tekemisissä, nyt kuitenkin ollaan yhteydessä useasti viikossa ja olen oppinut tuntemaan hänen hurmaavat poikansa. Molemmilla meillä on yhteistä unelmat, olla vapaampi, pystyä sisustamaan miettimättä riittääkö raha, halu matkustaa. On mukava tutustua uudestaan :) Haluaisitko mukaan tiimiimme, pitämään hauskaa, kuulemaan miten voida permmin, työskennellä kauneus, terveys ja hyvinvointituotteiden parissa, tienata hieman ylimääräistä ja miksei enemmänkin! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti