lauantai 14. toukokuuta 2016

Yli 4100 lukijaa blogillani!


Siitä ei ole edes kuukautta kun hehkutin että blogillani oli ollut yhteensä 3000 lukijaa, nyt saan hehkuttaa kun lukijamäärä on kasvanut yli 4100 ihan yhtäkkiä, kiitos ihanat! 
Eilen kävin moikkaamassa uutta ihanaa asiakasta, kun hain häneltä tuotteita kokeilusta, ihanaa kun voin auttaa muita löytämään suosikkituotteensa. Uusi asiakas on kyllä tuttu ennestään, mutta muuten en varmasti häntä olisi tavannut jos en olisi häneltä kysynyt haluaako kokeilla tuotteita, mie niin tykkään tästä työstä, saa tavata ihmisiä, ei tarvi mököttää kotona, johon minusta ei edes olisi. Oli aivan tosi huippu tavata taas ja huomata miten paljon juttua riittää ja samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Jos käytte kahvilla Kemissä suosittelen Kahvila Mioritaa, herkullisia leivoksia, erilaisia kahveja, monenlaisia tee makuja, mukaan herkkuja ja iloinen henkilökunta. Molemmilla kerroilla kun olen nyt käynyt kahvilassa on käynyt kuhina, tietää että on hyvä paikka.

Kokeilukassi etsii uutta kokeilijaa, vetaise hihasta jos tiedät ketä kiinnostaisi laadukkaat aloevera tuotteet :) 

Eilen tuli kuvattua pitkästä aikaa kehitystä istutetuissa siemenissä, IKEAn siemenistä  vain persilja selvisi hengissä, toiset homehtui :D Tomaatin taimia sitten löytyykin useampi, nyt kun keksisi mitä niille tekisi, pappa kyllä keksi jo että pitää itte tehdä niille pieni sievä kasvihuone seinän viereen, taitaa pitää ehottaa papalle jos toteuttaisi suunnitelmat itte :) basilikaakin löytyy jokunen purkki. Kukkapenkissä viimesyksynä istutetut sipulit alkaa nousemaan kohisten ylös, kohta saa nauttia kukkaloistosta <3 Pionikin kurkistelee mullasta.
Käytiin pyörällä ihailemassa kaloja, jyrsijöitä ja lintuja Djur Magazinessa, sitten mummo soittikin että ulkosaunaan mars. Minua ei tarvitse kahta kertaa komentaa, tykkään niin ulkosaunasta, papan itse tekemä sauna on vioden vanha ihanan iso, mahtuu lauteille vaikka kuinka monta kerralla, ainakin kadeksan, ihanan valoisa tilava ulkosauna. Pitää ensi kerralla napata kuvia teille. Oma ulkosauna on kyllä hankintalistalla, sitten kun rahaa on enemmän.


Tänään aamu alkoi tyttöjö herätellen ja vaatteet kaapista kaikille etsien, itse ilolla vetasin vähän tiukemman paidan päälle, sillä se pomppä jäi sinne unholaan C9:n myötä. Lapset anoppilaan hoitoon ja koulutukseen ihanan ylälinjan timanttimanagerin Minnan kanssa ja tiimistäni tuli myös Henna. Aivan todella antoisa koulutus kokeneelta kollegalta ja ihanaa että Henna tulit mukaan, saatiin keskustelua aikaiseksi ja paljon uusia ajatuksia, siitä mitä on tehtävä.

Forever täytti 38 vuotta, 38 vuotta sitten Rex Maughan perusti yrityksen ajatuksenaan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja saamaan työn josta ansaitsee hyvin. Yritys on vieläkin perheen omistuksessa ei ole mennyt pörssiin, vaan palkkaa maksetaan meille jälleenmyyjille, ei pörssiomistajille. 


2 kommenttia: