tiistai 3. toukokuuta 2016

Koulutusta, koulutusta..
Eilen haettiin paketti postista, Foreveriä tietty, Amanda oli kovasti odottanut shake proteiinijauhetta tulevaksi, äiti kun oli viimeksi unohtanut tilata. Tätä kun saa antaa lapsille ja Amanda tykkää kovasti tästä aamupuuron seassa, ei tietenkään koko annosta näin pienelle, mutta kuitenkin. Foreverin proteiinishake on soijapohjainen, toisin kuin moni muu proteiinijauhe, tällä voi korvata päivässä myös kaksi ruokaa, jos ei kerkeä syödä ruokaa tai tarkkailee kaloreita. Tulee ihanan täyteläinen pirtelönomainen juoma, voi sekoittaa maitoon tai veteen ( maitoon n 200kcal, veteen noin 100kcal. 
Huomenna se taas alkaa, nimittäin kropan putsaus. C9 nimi tulee sanoista clean tai change, 9:n päivän aikana syödään puhtaasti ja opitaan miettimään mitä sinne suuhun oikeasti laitetaan. Kroppaa on hyvä silloin tällöin puhdistaa, itsellä tapana tehdä tämä 2 kertaa vuodessa. Kaksi ensimmäistä päivää mennään aika minimillä, jotta saahaan kuona-aineet liikkeelle kunnolla, kuona- ainetta kertyy kehoon mm. lisäaineista, prosessoidusta ruuasta.. Huomenna varmasti lisää tekstiä asiasta...Aamun drinskuun, eli Aloe vera geliin sujahti tänään uutta makeutussiirappua, Foreverin uutustuote Joostia, makuna ananas-kookos-inkivääri, pienikin tippa riittää, tosi huippua tavaraa. Sisältää c ja b vitamiineja, sekä foolihappoa. 


Tänään oli koulutusta pitkin päivää, ensiksi koulusta töissä IKEAlla missä opisttiin työtasojen piirrustusta, jatkuu vielä kaksi päivää, vihdoinkin saan pätevyyden piirtää työtasoja :) sitten ajeltiinkin kiireen vilkkaa Tornion Abclle kuuntelemaan toista koulutusta, jonne tuli kollega Rovaniemeltä kertomaan meidän ravintolisistä, kiva kuulla ammattilaiselta tuotteista, Marjo on Personaltrainer ja ravintovalmentaja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti