maanantai 30. toukokuuta 2016

Viikonlopun tapahtumia; myyntipöytää ja paljuilua!

Lauantai aamu meni tosi nopeaa, kamat kasaan ja myyntipöytää laittamaan Kemiin Metsän kasvu tapahtumaan, naapuri myyjät oli tosi mukavia ja asiakkaitakin kävi, kaiken kruunasi aivan ihana ilma, airinko paistoi täydeltä taivaalta, onneksi laitoin aurinkovoidetta ennen ja lisäsin vielä paikan päällä.
Ampiaisia riitti ja tuotteet kiinnosti :D eivät onneksi olleet agressiivisia.


Illtapäivästä entinen pomo kävi noukkaamassa minut kyytiin, KappAhlin tytöillä oli pikkujoulujen pito vähän myöhässä, kiitos ihanat kun sain tulla mukaan, vaikken vahvuudessa enään vaikutakkaan. Tytöt oli vuokranneet paljun, jonka Mari oli täyttänyt ja lämmittänyt, aivan mahtavaa. Päälle hyvä booli ja maittava ruoka, mitä sitä muuta enään voisi toivoa ja tietty ihan mahtavaa seuraa. Marilla on aivan ihana koti, niin kauniisti sisustettu ja kalustettu <3 keittiö piti ihan työnpuolesta jo käydä nuuskimassa :) hyvää työtä oli kollega tehnyt suunnittelussa ja kaverit kokoamisessa ja asentmisessa. 


Mahtava ilma jatkui sunnuntaina, tilasin jo aiemmalla viikolla mummolta muurikkalättyjä. Sunnuntaina meinasi olla vähän väsy joten sattui ihan mahtavaan saunaan lähteä Amandan kanssa ottaan iisisti mummolaan. Saatiin sapuskaa, jälkkäriksi muurikkalättyjä jädellä, ruuan jälkeen käytiin päiväsaunassa, Amanda sai lillua paljussa. 

Tänään kerettiin puuhata jo paljon ennen töihin lähtöä ja tytöt tahtoi lähteä pyörällä hoitoon. Aamusta jo tuntui ettei kasvoissa ole kaikki ok, aiemmin näitä allergisia reaktioita oli enemmän, nyt tosi harvoin. Tästä lähtien kannan omat voiteet mukana, ihan varmasti, lainasin äitiltä  Louis Widimwrin kasvovoidetta aurinkosuojakertoimella ja tsädäm, täktä mä nyt illasta näytän, töistä passittivat jo aiemmin kotiin ottaan allergialääkettä. Toinen luomi näyttää keräävän nestettä ja kovasti punoittaa ja kutisee :/Toivottavasti menee pian ohi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti