perjantai 13. toukokuuta 2016

C9-ohjelman tuloksetEn ihan mielelläni esittele puolialastonta kroppaani, mutta poistutaan nyt mukavuusalueelta, sori kuvan laatu, itte kännyllä napsittuja. Eli C9-ohjelma loppui eilen, aiemmissa teksteissäni olen kertonut ohjelmasta enemmän, jos haluat tietää lisää, tai laita minulle vaikka sähköpostia :) Noh, kuvista jo näkee että jenkkakahvat on pienentynyt hurjasti ja vatsa, minun pömppä katosi. Painoa tippui 9 päivän aikana 3,2 kg ja senttejä 14, aivan huippua! Energiaa löytyy ohan eri tavalla, verrattuna entiseen kun tuli syötyä vähän mitä sattuu, paljon valkoista jauhoa, sokeria, lisäaineita.. Ohjelma
Opettaa sinut miettimään mitä suuhusi pistät ja kuinka usein, nopeasti huomaa kuinka herkästi sitä normaaliarjessa nakkaisi jotain pöydällä olevaa suuhun, vaikkei oikeasti edes ole nälkä. Suosittelen lämpimästi! Nyt on hyvä hymyillä, eilen sain töissä tosi hyvää palautetta, on ihana kuulla kehuja että tekee työn hyvin ja kun se tulee vielä useammalta kollegalta, aivan huippua! 

Säätiedotus lupaa vesisadetta koko viikonlopuksi, tietenkin kun minulla on vapaata, no ei anneta sen lannistaa! Nautitaan elämästä ja ajatellaan iloisia ajatuksia. Ihanaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti