perjantai 6. toukokuuta 2016

C9- ohjelman päivä 3

Mihin nämä päivät oikein menee :D olo on energinen ja todella hyvä, tämä toimii, vaikka eihän tämä mulle yllätys ollut. 3 päivä alkoi mittauksilla ja punnituksella, muutama sentti oli jääny välille ja kiloja 2, hyvin on nesteet ja kuona aineet lähteny liikkeelle. Nyt ohjelma muuttuukin jo helpommaksi ja aamupalalla otetaan kerralla 120 ml Aloe Vera Geliä, therm -tabletti ja Ultra proteiini, tein smoothien, johon tuli suklaa protskun lisäksi kookosvettä, tummia viinirypäleitä ja jäisiä mustikoita, nam. Päivällisellä nautin jo ruuan ja illalla tein uuden smoothien. Näitä ruokien annoskokoja kyllä kauhistelen, mahoton määrä ruokaa, täysjyväriisiä 200g, kananfilettä 120g itse tehtyä Marinara-kastiketta (ohje kastikkeeseen löytyy www.foreverliving.fi/fit) ja sallittujen listalta  salaatti. 

Tytöt vietiin hoitoon, koska mulla oli alunperin työvuoro ja suunnattiin Kaakamoon, hain kokeilukassin tuotteineen perheeltä, jonka nuorin lapsista, pieni poikavauva, kärsi atooppisesta ihosta. Heillä oltiin todi tyytyväisiä tuotteisiin, silmin nähden iho oli jo parempana, vauvan pehmeys ja kimmoisuus oli palannut iholle <3 Mahtavaa voida auttaa, varsinkin kun itse kärsii samasta viheliäästä taudista, käyttämällä Foreverin Aloe pohjaisia tuotteita, iho pysyy hyvänä itselläkin. 

Kokeilukassi sai jo seuraavan käyttäjän, kun kävin viemässä sen tuttavalle Kemiin. Kotiin tullessa hain lapset hoidosta ja ihana ystäväni Hanna odotti meitä pihalla, parasta just nyt! Tytöt tykkää niin mahdottomasti touhuta Hannan kanssa, eivätkä meinanneet päästää häntä kotiin lähtemään. Olet meille tosi tärkeä<3 

Aivan mahtava päivä takana ja huippu ilma taas! Näitä lisää, viikonloppu mulla meneeki IKEAlla, mukavaa viikonloppua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti