maanantai 16. toukokuuta 2016

Kellojen tuunausta




Lauantaina jo tuntui että pitäisi päästä lenkille, muttei haluttanut lähteä yksin, kysyin yhdeltä kaverilta joka asuu tässä lähellä, mutta hänelle oli lääkäri sanonut että nyt ei liikuta yhtään ylimääräistä virus mennyt sydänlihakseen, lähetän sinulle paljon ajatuksia, toivottavasti toivut pian. Eilen mitetin ystävääni ja entistä pomoani, laitoin viestiä että onko vapaalla ja lähetäänkö lenkille, hän oli juuri ajatellut lähteä lenkille. Tytöt kuuli kenen kanssa lähen lenkille ja tietty lähtivät mukaan. Oli todella virkistävää jutella niitä näitä, saada raitista ilmaa, ihailla maisemia, vitsi että on vesi korkealla. Kiitos vielä Piia seurasta, tytöt niin tykkäsi ja odottavat kovasti terassi jätskejä ;) 




Illalla teki mieli tuunata jotain, jo kertaalleen uuden ilmeen saanut vanha kello sai uuden romanttisemman kellotaulun ja Suomen lipun koristukseksi kertomaan että vaikka ollaan Ruotsissa tää kello lyö Suomen aikaa. Kuitenki kun Ruotsissa ollaan, pitää olla kello mikä kulkee paikallista aikaa, IKEAsta ostin halvan kellon jo aikoja sitten, nyt tuunasin sitä samalla tyylillä ja Ruotsin lippu tietty päälle. Nyt kello odottaa tuolilla että mies ripustaa sen seinälle, saa nähdä onko se seinällä kun pääsen tänään töistä. Kello on tosi helppo tuunata uudelleen, pura kello niin että sinulla on lasi/muovi ja kehys irti kellotaulusta. Tulosta esim pinterestistä mieleisesi uusi kellotaulu, mie tulostan valokuvapaperille. Vähän saksitaan että menee paikalleen ja kuumaliimaillaan, sitten kasaan, voila ihan uuden veroinen kello! 

Löysin Pinterestistä uusia kuvia meidän uusituista Vital 5 paketista ja C9 paketista, alla myös uutuus pakettiratkaisu V5 innolla odotan mitä tämä ohjelma pitää sisällään, mitä on V5? 

Vital 5 on minulla joka päivä käytössä, paketti tukee hyvinvointia, sisältää todella laadukkailta tuotteita, täydellinen perusta aktiiviseen elämään ja hyvinvoivaan arkeen! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️